Blogger Widgets

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

uusi ompelukone=nukelle uusia vaatteita :)

Morjes pikku mursuparsani<3
Kuten varmaan otsikostakin jo voi päätellä, kotiin ilmestyi uusi tuttavuus eli ompelukone (voiko ompelukone olla uusi tuttavuus xD?). Noooh se kuiteskin siis tarkoittaa sitä, että vietän aikani tekemällä Arisa kaunokaiselle uusia vaatteita, joiden kaavat löysin täältä (koe linkkas paikan :P). Kaavat on alun perin tarkoitettu blytheille, mutta kun kaavoja vähän suurentelee, ne istuvat ihan hyvin myös daleille ja varmasti muillekkin nukeille (luulisin xD). Ja siis se ompelukone on Husqvarna emerald 118 ja todella hyvä!

Ja tuossa siitä siis kuva, joka on poimittu netistä koska kuvien siirtäminen ei koneelle onnistu, koska sen muistikortti on semmonen pikkunen eikä meillä ole sitä isoa johon vois laittaa sen pienen ja jonka vois sitten laittaa koneeseen x'D...

Ja sitten vielä sitä nukke asiaa: koska omalla koneelleni en kuvia VIELÄ saa siirrettyä, ei nukkeblogiakaan ole vieläkään odotettavissa, mutta Arisan näkee usein kaverini sieniksen blogissa. Nyt näkemisiin pikku mursuparsani ja hobitti-prinsessani sillä nyt menen tekemään Arisalle vaatteita :3.

2 kommenttia:

  1. hobitti prinsessasi on hyvin iloisena koneellan!
    onnea ompelukoneesta :3 varmasti sitä voi tuttavuudeksi sanoa! juttelet sille ja vaatteillesi jolloin vaatteet joita teet saavat sielun!

    tarpeeks ku isontaa saa vaatteita vaikka itselleen :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. uskon <3
      kiitos ja sitä mieki xo
      nii mutt saa niitä aika paljon suurentaa xD
      enkä mie sielukasta mekkoa yms halua päälleni pukea xc

      Poista